T TASTY CORNER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1292 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij T Tasty Corner. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 18:35 Ik had mij eten besteld en ik moest 1uur en 45 minuten wacht en voor ik het wist stonden binnen het half uur voor me neus top
23 feb 2024 om 20:12 Was weer lekker!
19 feb 2024 om 13:59 Ronduit slecht; ten 1e vanwege 1 uur wachttijd, ten 2e is het personeel chagrijnig en spreken ze vrijwel geen , of . “Niet heengaan, want het vlees is niet goed doorbakken en gekruid en dus niet smaakvol: ik kom d’r niet meer!”
18 feb 2024 om 20:05 Kreeg vooraf telefoon dat bestelling niet tot het huisje gebracht kon worden en of we het dan wel wilden. Belde nog een keer zoals afgesproken zodat we het op konden halen bij de poort. Eten was heerlijk, goed warm en snel geleverd. Echt een aanrader
18 feb 2024 om 16:25 Wij zaten in een huisje op Zandvoort en hebben hier eten opgehaald. Super vriendelijke mensen en heerlijk eten. Het was echt top! Heerlijke sate, pizza en kapsalon. Aanrader!
18 feb 2024 om 11:59 Netjes verpakt, lekkere saus, eten was prima, Shoarma en kapsalon. Pita waren een beetje zacht. Is natuurlijk heel lastig om echt vers te kunnen bezorgen met dit soort gerechten
17 feb 2024 om 20:56 Eten was koud. En bijna 2uur gewacht waar op de site stond dat het 45 min zou duren. Bestel hier nooit meer
15 feb 2024 om 21:43 Het eten was super lekker
11 feb 2024 om 20:26 Niet alle gevraagde sausjes bijgeleverd :-(
10 feb 2024 om 9:21 Lekker!
9 feb 2024 om 17:31 Het eten was super lekker top
9 feb 2024 om 10:43 Snel, aardige bezorger, netjes ingepakt, heet aangekomen, lekker gesmaakt. Patat & Chicken Wings perfect knapperig gebakken. Kapsalon Mix Variant met rijst: smaakvol!